Vill du vara med och utforska det offentliga rummet?

Teater Tribunalen startade 2015 projektet IncAP, Increased Artistic Presence, där vi intar det offentliga rummet som scenkonstnärer. Sedan dess har vi bland annat varit i Kairo och samarbetat med the BuSSy project och de har arbetat med oss här i Stockholm.

I våras hade vi en studiecirkel, där vi på olika sätt utforskade det offentliga rummet och i höst fortsätter vi med det. Vår startpunkt för höstens projekt kommer att vara platser. Vi utgår från en specifik plats som vi utforskar och återvänder till på olika sätt.

Vi tänker ses varannan vecka 18.30-21.00
12/10
26/10
9/11
23/11
7/12

Teater Tribunalen är vår bas, men vi kommer också ses på olika platser runt om i Stockholm.

Om du vill vara med kontakta info@incap.nu

Dela den här sidan: