SKÄNK EN VINTERJACKA – HJÄLP EN MEDMÄNNISKA!

Det må vara plusgrader på många ställen i landet just nu, men den svenska vintern är långt ifrån över och behovet av varma vinterkläder är stort bland alla människor som flytt genom Europa med minimal packning.

Därför gör nu nätverket Vi gör vad vi kan en gemensam insats tillsammans med organisationen Human Bridge, med målet att samla in så många varma vinterjackor det bara går. Därefter kommer Vi Gör Vad Vi Kan att åka runt till asylboenden och dela ut jackor till så många behövande som möjligt. Eventuellt överskott av jackor skickas till människor på flykt på andra platser i Europa.

Har du en varm vinterjacka över? Låt den värma någon som behöver den resten av vintern! Ingen ska behöva frysa, varken i Sverige eller i Europa, 2016.

Var? Teater Tribunalen, Hornsgatan 92, Stockholm.
När? Lördagen den 13 februari, klockan 11.00–15.00.
Vad? Endast hela, rena, torra vinterjackor för vuxna (både dam och herr, alla storlekar).

Om du inte har någon jacka att skänka men ändå vill bidra så går det bra att istället skänka 200 kr så köper vi en ny jacka för slanten. Swisha då till 0702-093 303 och märk din donation JACKA.

(Just nu är det framför allt jackor till vuxna som efterfrågas och därför tas barnjackor – eller andra typer av kläder – inte emot denna gång.)

Dela den här sidan: