Regiassistent sökes

Till höstens föreställning söker vi en regiassistent.

I år fyller Teater Tribunalen 20 år. Det vill vi fira genom att göra en föreställning i två akter som koncentrerar sig på de senaste 20 årens politiska, sociala och ekonomiska utveckling och som också kommer att innehålla en profetia som har samma tidsrymd, men alltså sträcker sig 20 år framåt i tiden.

Den kommer att ha fokus på den samhällsomvandling, både nationellt och internationellt som sedan 1995 förändrat villkoren för så många människor både vad gäller faktiska förhållanden såväl som medvetandet.

I nära samarbete kommer dramatiker, regissör, scenograf, ljussättare, kostymör och kompositör skapa ett nytt verk för Teater Tribunalen. Arbetsprocessen kommer i så hög grad som möjligt bli kollektiv.

I arbetsuppgiften ingår att följa regissör och repetitionsarbete, schemaläggning och att delta vid produktionsmöten. Vi söker en person som är ordningsam, snabb och bra på logistik.

Ingen ersättning utgår. Möjlighet att göra detta som praktik i kombination med studier är bra om det fungerar i tid.
Tidsperiod: 1/8-15/9

För anmälan och information kontakta: Hanna Appelfeldt, producent hanna@tribunalen.com

Dela den här sidan: