Gästspel den 21 april kl 19:00 Les femmes -en föreställning om kvinnor, Kongo och kampen för rättvisa

Nätverket Kvinna till kvinna gästar Tribunalen med föreställningen Les femmes som baseras på verkliga berättelser, insamlade och nerskrivna av organisationen CEDEJ från Uvira i östra Kongo. Den har arbetats fram genom workshops med skådespelare i Uvira under ledning av regissörerna Susanna Forsberg och Anna Jakobsson.
Eftersom de kongolesiska skådespelarna tyvärr nekats visum framförs föreställningen av skådespelare från Teater Tribunalen och Långholmens folkhögskolas politiska scenkonstutbildning. Dessutom deltar de kongolesiska kvinnorättsaktivisterna Douce Namwezi Nibamba från organisationen AFEM och Christian Sango från CEDEJ i ett samtal efter föreställningen.
Bokning: osa@kvinnatillkvinna.se Skriv Tribunalen i ämnesraden. Mer info finns på Kvinna till kvinnas hemsida

Dela den här sidan: