Om kriget kommer av Jan Käll Musik Janne Tavares Regi Richard Turpin

Sveriges försvarsminister tycker att det går alldeles för långsamt med medlemskapet till Nato. Hon får en briljant idé och lejer ett fartyg i akt och mening att spränga det ute på Östersjön. Tanken är att det ska se ut som att dådet är ett anfall från Ryssland. Det här kommer att göra Natofrågan aktuell, tänker försvarsministern. Och tänk vad utrikesministern ska bli nöjd.
En musikal som går på djupet. Urpremiär den 17 oktober
Regi Richard Turpin
Musik och sångtexter Janne Tavares
Scenografi Sören Brunes
Ljus Carina Gedeon
Kostym Ulrika van Gelder
Medverkande: Henrik Dahl, Jon Henriksen*, Sanna Ingermaa Nilsson, Carl-Axel Karlsson, Anita Nyman, Aliette Opheim**, Victor Ståhl Segerhagen**, Janne Tavares, Leonard Terfelt, Kim Tjernström***, Sara Turpin
(*Student vid Teaterhögskolan i Helsingfors, **Student vid Teaterhögskolan i Göteborg, ***Student vid Teaterhögskolan i Malmö)
Spelas torsdagar-söndagar t o m 30 november.

Dela den här sidan: