Gästspel av Teater Confront Detta är inte politik 1-3 juli,26-27 juli

kungenpolitikDet viktigaste är att vi röstar, inte vad vi röstar på. Så vi röstar och blir sen bekymrade över valresultatet. Demokratin blir ett hot mot sig själv. Vi sitter i våra soffor och en frustration tar form inom oss. Ett avgrundsvrål, ett tillstånd – kanske ett motstånd.

Confront vill i ett interaktivt vandringsverk tillsammans med publiken försöka förstå vad känslan av politisk maktlöshet gör med oss. Vilka vägar har vi att gå när röstsedeln inte upplevs som tillräcklig eller tillförlitlig. Kan vi förvandla vår frustration till aktion och tillsammans skapa någoting som sträcker sig utanför vår föreställningsförmåga, eller är parlamentarismen absolut?

Premiär: 18 juni
Övriga speldatum: 19, 25-29 juni
OBS! Förlängd spelperiod NYA DATUM: 1,2,3,26,27 juli

Koncept och idé: Teater Confront
Maja Björkquist, Ann-Marie Fritiofsson, Johanna Holmström, Emma Roswall, Oskar Samson Gudmundsson, Marie Olskims Lusth, Mathilda Spaton Goppers, Caroline Bonaldi

Här kan du boka biljetter www.confront.nu

Dela den här sidan: