Teater Tribunalen söker statister

Vi söker ca 200 statister till en inspelning av inledningsfilmen till scenkonstföreställningen ”Rörelsen” som är ett samarbete mellan Teater Tribunalen, Privatteatern och Stockholms dramatiska högskola.

Söndag 10 mars spelar vi in en kort film där hundratals klimatdemonstranter har tagit över Stockholm. Vi gör en vandring längs Brännkyrkagatan, ockupationens backstageområde, runt kvarteret och in på Tribunalens scen där den stora debatten/rättegången över klimatet, motståndsrörelsen och jordens framtid äger rum.

Till inspelningen behöver vi demonstranter, musiker, banderoller och banderollmålare och mycket mer.

Vill du vara med och demonstrera? Har du ett tält att låna ut? Har du banderoller om miljön, klimatet eller något annat att låna ut? Ta med dina bästa revolutionära prylar och kom och hjälp oss iscensätta den största klimatdemonstrationen på länge!

Hör av dig till Teater Tribunalen eller till Hanne Wirde på hanne.wirde@student.stdh.se eller 0739-90 79 85

Inspelningen pågår under söndag 10 mars, ungefär mellan kl 08 och 18, i kvarteret Ringvägen-brännkyrkagatan-Bysistäppan-Hornsgatan.

Dela den här sidan: