Teater Tribunalen söker kameraoperatör

Vi söker kameraoperatör.

Tänk om vi hade tagit till oss allvaret i dagens klimatsituation.

Tänk om vi hade organiserat oss och skapat en rörelse.

Tänk om det blev den största folkrörelsen i mänsklighetens historia.

I vår gör Teater Tribunalen i samarbete med Privatteatern och Stockholms dramatiska högskola föreställningen Rörelsen. Vi kommer jobba med videowalk och teater för att iscensätta en folkrörelse och prata om klimatpolitik. Nu letar vi efter regiassistent, scenografiassistent och kameraoperatör till projektets två delar: filminspelning och teaterföreställning.

Tidsplan
Repetitionsperiod start: 4 mars

Premiär: 18 april

Om du är intresserad, maila oss gärna och berätta lite om dig själv. Skriv hur mycket tid du kan lägga ner och om du är mest intresserad av filminspelning, teaterproduktion eller båda. Kameraoperatör behövs under hela reperioden och under föreställningar. OBS Ingen ersättning utgår.

För frågor hör av dig till:
Rekvisita och scenografi: Emma Örn,  emma.orn@student.stdh.se
Video: Sofie Andersson, anderson.sofie@gmail.com

Dela den här sidan: