MITTÅRSRAPPORTER 2023
Sommaren 2023 släpper Teater Tribunalen den fjärde upplagan MittÅrsrapporter, poddserien där människor pratar om saker de tycker är viktiga och spelar musik de tycker om. Det är personligt, det är politiskt, det är poddanpassat.

Tidigare MittÅrsrapporter hittar du HÄR

SÅ HÄR LYSSNAR DU
Klicka på rapportörens bild.
Du kan också lyssna på:
SpotifyApple
SoundcloudGoogle

ONSDAG 5 JULI

Klicka för att lyssna…

STEFAN SUNDSTRÖM
Rockpoeten och odlingsfilosofen StefanSundström berättar om sin relation till Tredje Riket och om svart pedagogik, och avslöjar vilka som egentligen är Miljödepartementet, nu när det är nedlagt.

ONSDAG 12 JULI

HÅKAN BLOMQVIST
Håkan är expert på arbetarrörelsens historia och berättar om sin resa från osnuten garagerockare i Blackeberg, till aktivist för arbetarrätt och internationell fred. En resa som tar oss med längs den svenska politikens utveckling från 60-talet till idag, via de globala freds- och rättviserörelserna.

Klicka för att lyssna…

ONSDAG 19 JULI

Klicka för att lyssna…

CAMILO GE BRESKY
”En norrbottnisk, svart, homosexuell, judisk, protestantisk, individualistisk och socialistisk musikalartist, skådespelare, koreograf, dramatiker, kompositör, regissör… och pappa.”. 

Camilo pratar om uppväxtens krav på att vara en Riktig Norrbottnisk Man och om det skrämmande mirakulösa i att bli förälder.

ONSDAG 20 JULI

LINDA ZETTERSTRÖM
Specialistsjuksköterska i psykiatrin i Helsingborg.

Linda pratar om suicidprevention, om luckorna i den befintliga psykiatrin, och om vad vi alla kan göra för att rädda liv.

Klicka för att lyssna…

I samarbete med ABF Stockholm

Dela den här sidan: