Festival 2014

NU HÄNDER DET!

VÄNTAN ÄR ÖVER OCH TEATER TRIBUNALEN VILL BLI DITT ANDRA (ELLER FÖRSTA) HEM UNDER 2 VECKOR I MAJ!

Det blir valkarneval på Hornsgatan 92 och du är givetvis bjuden!

Den 8 maj öppnas portarna till Teater Tribunalens årliga scenkonstfestival, i år arrangerat, skapat, och framfört av studenterna på Tribunalens och Långholmens folkhögskolas utbildning Politisk Scenkonst. Deras sista termin har lämpligt nog sammanfallit med supervalårets början och de passar på att manifestera sina val i valet, i livet och i den större tillvarons velande. Välkommen att ta del av 9 olika verk på 2 veckor för noll kronor.

Slå rekord i antal sedda föreställningar, vältra dig i scenkonst. Ta del av performance och konstverk i foajén. Samla krafterna, vila tankarna och vässa argumenten. Njut av att slippa tänka på pengar och ta gärna ut festivalen på gatan i majsolen.

Festivalen inleds och avslutas med klassens gemensamma föreställning Valspektaklet. Däremellan spelas 8 olika slutprojekt, tillsammans med samtal och performance.

Plats: Teater Tribunalen, Hornsgatan 92

Datum: 8-11.5 + 14-17.5

Biljettbokning: info@tribunalen.com eller 08-849433
Fri entré

Tillgänglighet: Begränsad. Ingen hiss och liten toalett med tröskel. Ingen hörselslinga. Vi försöker dock göra det bästa av situationen och hjälper alltid till. Kontakta oss innan du kommer!

Utbildningen Politisk Scenkonst är ett samarbete mellan Teater Tribunalen och Långholmens Folkhögskola

 

 

 

Dela den här sidan:

Fotografier