sex.våld.blod.äckel

sex.våld.blod.äckel består av sex tablåer som rör sig mellan 1800 talets kolonialism och framtidens outforskade marker i ett kommersialiserat Singapore.

Geografiläraren Yin Yin skriker ut sin nyupptäckta sexualitet till systern Bao Baos stora förfäran i ett höghuskomplex av typen HDB.

Den engelska kolonialdamen Olivia har tjuvtittat på sitt tjänstefolk och hennes väninna Sophia har stora bekymmer med tvätterskan Aminahs ständiga badande i trädgårdens damm…

Mellan tre män och en gömd kvinna utspelas ett geishainfluerat kärleksdrama. Året är 1945 och den japanska ockupationens sista skälvande timmar.

På Nordpolen år 2020 har en expedition gått vilse. De letar febrilt efter sin robot, Vandabot, döpt efter Singapores nationalblomma.

De unga kidsen på MRT tåget uppsöks av Bambi och Angel, två transsexuella änglar.

Annabel Chong, porrfilmsstjärnan som satte världsrekord i att ha sex med 251 män på en dag och Kuan Lee Yew, Singapores mäktigaste minister sammanstrålar i en och samma person och blir Annabel Lee. Hon kommer till dig ögonblicket då hela livet passerar revy och du vet att du snart ska dö. Hon frågar: Har Singapore en själ?

Dela den här sidan:

Pressklipp

Fotografier