Gästspel: Du och jag i världen

Du, jag och vi, samhället vi lever i, och vad vi gör, i stora världen utanför…

Med härlig musik och inspirerande rytmer, rörelse och dansglädje, kan alla vara med i gemenskapen för allas lika värde, vänskap, fred och miljö.
Detta är kultur för och med barn med ett interkulturellt och språkutvecklande perspektiv, så läroplanen för skola och förskola svänger med…

Heléne Don Linds konstnärliga och pedagogiska verksamhet inom kultur och utbildningsområdet är mångsidig, som rytmiklärare, danspedagog, artist, lärarutbildare, läromedelsförfattare, låtskrivare och yogalärare. Namnet bakom sångboken (CD) Flyg lilla fjäril, som också turnerat i både föreläsningsform och musikföreställningar runt om i landet. Tidigare produktioner med bla Länsmusiken; Resan till Afrika, Lev med hjärta, och tillsammans med Cloffe; Jambo och Flyg lilla fjäril. Heléne har det senaste året haft fokus på musik och språkutveckling i flerkulturella områden.

Cloffe Widén startade Låt & Leklaget 1979 och har där varit ”front-man” gitarrist slagverkare och dansare under de drygt 4000 spelningar som gruppen gjorde innan man 2011 gjorde sin avskedskonsert. Låt & Leklaget har som enda musikgrupp tilldelats ”Alice Tegner-priset, gjort 6 egna skivor (3 Grammisnominerade), många barnradioserier, en egen TV serie mm

Hjalmar Öhrström är jazzmusiker med ett härligt sväng influerat från soul och latin. Han skrev musiken till och medverkade i flera uppsättningar med Teater Pero, bl.a den kultförklarade “Hamlet – en stand up”. Har medverkat i turnerande musikgrupper som Låt & Leklaget och slagverksensemblen Trum(f). Hjalmar är adjunkt och musiker på Dans- och cirkushögskolan.

Dela den här sidan: