careof

Premiär 30 mars:

Hemma hos Harald Henriksson

Vandringsteater för 4-6 åringarOMS Harald H
En historia om vänskap och (väldigt) olika livsvillkor, efter den Augustnominerade boken av Uje Brandelius och Clara Dackenberg.
Läs mer…

 

Teater Tribunalen i tillfällig exil
På grund av omfattande renovering av den egna lokalen på Hornsgatan, befinner sig Teater Tribunalen i tillfällig exil. Vi har under tiden fått plats i den före detta panncentralen i Pripps gamla bryggeri. Här är stålet hårt, miljön ruffig, och avståndet mellan högt och lågt påtagligt.

Adress: Bryggerivägen 10, Norra Ulvsunda
Tvärbana: Tvärbanan stannar direkt i utkanten av Bryggeriet handelsplatsen. Stig av på station Norra Ulvsunda. Från tvärbanan är det ca 5 min att promenera. Resvägen från Liljeholmen tar 15 minuter.
Buss: Flera busslinjer stannar nära Bryggeriet Handelsplats. Närmaste busshållplats ligger på Voltavägen, endast ett par hundra meter bort.
Bil: Gratis parkering (P-skiva.)

När ni har anlänt vid Bryggeriet Handelsplats från tvärbanan — Norra Ulvsunda — så är där en mindre byggplats som ska korsas, följ anvisningar för gående. Sedan ska ni först gå mot Bauhaus, och runt hörnet av byggnaden på höger sida. Då ser ni en skylt för Leo´s Lekland, Bodyflight med flera. Mötesplatsen för Hemma hos Harald Henriksson är mellan Leo’s och Apoteket.

 

harald karta

 

Följ oss på Instagram för att se bilder på Panncentralen,
och från renoveringen av lokalen på Hornsgatan.

Följ Tribunalen

Nyhetsbrev